یکشنبه ۰۱ مهر ۰۳ ۱۱:۰۴ ۴ بازديد
چه غذاهایی می تواند راندمان کاری اعضای گروه یک شرکت را افزایش دهد؟
چه نوع غذاهایی باید برای سرو ناهار و شام کارمندان انتخاب شود تا بتواند رضایت جمع زیادی از کارمندان را به دست آورد و روزانه با داشتن تنوع بالا دغدغه خوراک را از کارکنان یک مجموعه برطرف سازد؟ پس تا پایان متن با ما همراه باشید تا شما را با مهمترین معیار انتخاب یک منوی غذای شرکتی آشنا کنیم.
چه نوع غذاهایی باید برای سرو ناهار و شام کارمندان انتخاب شود تا بتواند رضایت جمع زیادی از کارمندان را به دست آورد و روزانه با داشتن تنوع بالا دغدغه خوراک را از کارکنان یک مجموعه برطرف سازد؟ پس تا پایان متن با ما همراه باشید تا شما را با مهمترین معیار انتخاب یک منوی غذای شرکتی آشنا کنیم.
بهترین انتخاب منوی غذای پرسنلی
همان طور که می دانید تمام کارکنان شرکت ها، ادارات، سازمان ها و… برای انجام فعالیت های خود به سطح بالایی از انرژی نیاز دارند که در این میان کیفیت غذای روزانه به همراه کمیت آن می تواند رابطه مستقیمی با عملکرد کارکنان و میزان بازدهی آنها داشته باشد، از این رو بیشتر شرکت ها و سازمان ها سعی کرده ارائه دادن غذا در وعده های مختلف را یکی از مهمترین فاکتورها جهت افزایش عملکرد کارکنان خود در نظر بگیرند؛ زیرا آنچه به افراد در حال فعالیت، انرژی می بخشد گلوکز موجود در غذای فرد می باشد، پس زمانی مغز و بدن می تواند بیشترین بازدهی را داشته باشد که گلوکز خوبی را از طریق مواد خوراکی دریافت نماید.
البته هر نوع خوراکی نمی تواند میزان گلوکز مورد نیاز فرد را تامین نماید، پس بهتر است در انتخاب منوی بهترین غذای پرسنلی به دنبال غذاهایی باشید که زود هضم هستند و سطح بالایی نشاسته را در خود جای داده اند.
منو غذایی شرکتی مناسب ترین انتخاب بهترین منوی غذای پرسنلی
بیشتر افرادی که در شرکت ها و ادارات استان تهران در حال فعالیت هستند غالبا به دلیل طولانی بودن مسافت منزل تا محل کار حداقل یکی از خوراک های روزانه خود مانند صبحانه، ناهار و یا شام را حتما در فضای کاری خود میل می کنند که در این میان برخی از شرکت ها تهیه یک و یا چند وعده غذایی کارکنان خود را بر عهده می گیرند. اما باید گفت سازمان هایی که سفارش غذای شرکتی را برای مجموعه کارمندان خود فراهم می آورند لازم است در مورد انتخاب منوی غذای پرسنلی حتما به مواردی مانند:
کیفیت غذای شرکتی
تنوع منو غذای پرسنلی
تغییر منو غذای شرکتی
نحوه پخت غذا
سفارش آنلاین غذای شرکتی
تهیه غذا از بهترین مواد اولیه
و بسیاری فاکتورهای مهم دیگر توجه کافی داشته باشند.
کیفیت غذای شرکتی چگونه است؟
زمانی که صحبت از کیفیت غذای شرکتی به میان می آید تمام حواس ها به سمت کیفیت و تازه بودن مواد اولیه و همچنین نحوه پخت غذا معطوف می شود. چنانچه در انتخاب منوی غذای پرسنلی از تازه ترین و مرغوب ترین مواد اولیه استفاده شود بدون شک طعم و مزه مطلوب تری در انواع غذاها احساس خواهد شد، به همین دلیل است که بهترین کترینگ ها همیشه از مواد اولیه ای تهیه شده که به صورت روزانه خریداری می شوند.
بنابراین به شما پیشنهاد می دهیم قبل از انتخاب منوی غذای پرسنلی حتما با بازدید از کیفیت مواد اولیه و همینطور شیوه طبخ غذا و از همه مهمتر حفظ بهداشت محیط آشپزخانه و دارا بودن کارت بهداشت تمام کارکنان تهیه کترینگ کیبو با اطمینان کامل تهیه غذای خود و دیگر اعضای مجموعه را انجام دهید؛ زیرا مجموعه سلامت کارکنان را مهمترین اولویت کار خود می دانند و هیچ گاه با استفاده از مواد اولیه نا مرغوب و ارزان قیمت سعی نمی کنند تا عملکرد کارکنان یک مجموعه را کاهش دهند.
تنوع منوی غذای شرکتی چگونه است؟
از آنجایی که منوی غذای شرکتی با طیف گسترده ای از ذائقه ها و سلیقه ها رو به رو می باشد بنابراین لازم است تا منوی غذای پرسنلی از تنوع مناسبی برخوردار باشد. چون همانطور که افراد یک خانواده ذائقه های متفاوتی دارند پس کارکنان یک شرکت هم دارای سلیقه و. ذائقه های مختلفی هستند. بنابراین در هنگام انتخاب منوی سازمانی کترینگ غذاهایی را سفارش دهید که منطبق با طبع جمع زیادی از مجموعه باشد؛ زیرا تیم کترینگ با ارائه دادن تعداد زیادی غذای اصلی و انواع خورش ها سعی کرده است با قرار دادن چندین مخلفات و دورچین ها نظر هر نوع ذائقه ای را به سمت خود جلب کند و قدرت انتخاب گسترده تری را برای مشتریان خود فراهم آورد.
در واقع این موضوع می تواند رضایت شرکت ها را در زمان انتخاب منوی غذای پرسنلی را بالاتر ببرد. البته فراموش نکنید در انتخاب منوی غذای پرسنلی برای شرکت ها و سازمان ها هیچ گاه غذاهای چرب و خورش های سنگین و از همه مهمتر فست فودها را انتخاب نکنید؛ زیرا دیر هضم هستند و جهت آزاد سازی گلوکز مورد نیاز فرد به مقدار زیادی اکسیژن احتیاج دارند. پس در نهایت برای فرد مصرف کننده خستگی و بی حوصلگی را به وجود می آورد.
تغییر منو غذای شرکتی
مطمئنا در انتخاب منوی غذای پرسنلی اگر شما بارها به طور مداوم یک طعم غذا را تجربه کنید خسته شده و دیگر غذای انتخابی شما طعم دلچسبی نخواهد داشت. پس یکی از مهمترین معیار انتخاب منو غذای پرسنلی تغییر لیست منوی غذای شرکتی به صورت دوره ای می باشد. بنابراین قبل از عقد قرارداد با آشپزخانه صنعتی لازم است برای کارکنان خود حتما انتخاب بین هشت تا ده نوع غذا را سفارش دهید تا سرآشپزان مجموعه غذای شرکتی ارائه داده به شما را در بازه های زمانی مختلف تغییر دهند و در هر فصلی از سال بتوانند رضایت مشتریان را با طیف گسترده ای از غذاهای خوشمزه همراه با دورچین ها ی دلچسب و بهترین دیزاین غذا به دست آورند.
نحوه پخت غذا
شاید به جرأت می توان گفت اصلی ترین معیار انتخاب منو غذای پرسنلی نحوه طبخ غذای این مجموعه می باشد؛ زیرا غذای شرکتی که در حجم بالا تهیه می کند مطابق با کیفیت غذاهای خانگی می باشد. در حقیقت دستپخت سر آشپزان باید به گونه ای باشد که غذاهای متنوع ضمن حفظ ویتامین ها و بافت اصلی مواد اولیه از طعم و رنگ دلچسبی برخوردار باشد و بتواند مورد رضایت تعداد زیادی از افراد واقع شود.
هیچ گاه نباید ماده ای در غذا نپخته و یا له شده باشد، همیشه توجه داشته باشید که تمام مواد اولیه در غذاهای متنوع قابل تشخیص بوده و بتوان آنها را از یکدیگر تفکیک نمود. اولین فاکتور مهم جهت مناسب بودن نحوه طبخ غذا داشتن بویی مطلوب می باشد. پس بهتر است قبل از انتخاب منوی غذای پرسنلی از نزدیک چندین نمونه از غذای این مجموعه بزرگ کترینگ شرکتی را امتحان کنید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر