انواع لیست غذای اداری

۴ بازديد

تهیه غذای سازمانی و دانشجویی از نظر حفظ سلامت و بهره وری افراد، بسیار حائز اهمیت است و مسئولین مربوطه در سازمان ها باید به کیفیت و تنوع غذاهایی که به افراد مجموعه خود ارائه می دهند توجه ویژه ای داشته باشند. کیفیت و تنوع غذا و مفید و سالم بودن آن رابطه مستقیمی با کیفیت عملکرد افراد و فعالیت های روزانه آن ها دارد. غذای مورد نیاز سازمان ها را می توان از مراکز تهیه غذا و یا کترینگ ها تهیه نمود و یا اینکه در آشپزخانه داخل مجموعه تهیه کرد. اما در نهایت برای کنترل توزیع به موقع غذا میان پرسنل و کنترل فرآیند تهیه و توزیع غذا باید از سامانه مدیریت تغذیه استفاده نمود که سامانه مدیریت تغذیه از بهترین نرم افزارهایی است که سازمان ها می توانند از مزایای آن بهره مند شوند.برخی از امکانات ویژه اتوماسیون مدیریت تغذیه ناریجه در این نوشتار معرفی شدند.
غذای سازمانی رستوران ناریجه

یکی از خدماتی که در دانشگاه ها و سازمان ها باید به دانشجویان و پرسنل ارائه شود عرضه صبحانه، نهار و در برخی موارد شام است. کیفیت غذایی که در اختیار این افراد قرار می گیرد بسیار حائز اهمیت است، از این رو باید مسئولین مربوطه سعی کنند بهترین منوی غذایی را گردآوری کنند. اما سوالاتی که در این زمینه مطرح می شود این است که چه نوع غذاهایی باید سرو شود که رضایت پرسنل و دانشجویان را به دنبال داشته باشد؟ چه غذاهایی می توانند موجب افزایش راندمان کاری افراد در مجموعه شوند؟ چگونه یک منوی غذایی متنوع و مورد پسند عموم داشته باشیم؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تهیه برنامه غذایی سازمانی و دانشجویی با ما همراه باشید.
منبع: ناریجه
https://narijeh.com/%d8%b3%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b4-%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa%db%8c/
منظور از غذای شرکتی یا غذای دانشجویی چیست؟

ایمنی، سلامت و تندرستی تمامی کارکنان در یک محیط کار سالم بسیار حائز اهمیت است. پرسنل و دانشجویان برای پیشگیری از بیماری های مختلف نیاز به یک غذای سازمانی سالم و متنوع دارند. منظور از غذاهای شرکتی و دانشجویی انواع غذاهایی است که توسط مدیریت مجموعه در تعداد بالا برای نهار و شام پرسنل از مراکز تهیه غذای آماده، کترینگ تهیه غذا و یا توسط آشپزخانه سازمان تهیه می شود. کیفیت این غذا بسیار حائز اهمیت است و تغذیه نامناسب موجب بروز خستگی و عدم بهره وری مناسب از نیروهای انسانی می شود. غذاهای سازمانی باید تنوع بالایی برخوردار باشند تا تمامی پرسنل متناسب با ذائقه خود بتوانند از آن استفاده نمایند.

ویژگی های غذای مناسب و با کیفیت در سازمان ها و سلف دانشگاه ها

منوی غذای سازمانی باید به نحوی باشد که بتواند انرژی، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز دانشجویان و کارمندان را تامین نماید تا بتوانند با توان و انرژی کافی به کارها و وظایف خود به بهترین شکل ممکن رسیدگی کنند. در واقع منوی غذای شرکتی باید متشکل از انواع غذاهای خورشتی، پلویی، خوراک، کبابی و … باشد تا افراد متناسب با ذائقه خود غذای مورد نظر خود را انتخاب کنند و سفارش دهند. از دیگر ویژگی های یک غذای سازمانی مناسب کیفیت و تازگی غذا است که باید بسیار عالی باشد.

زیرا عدم کیفیت برنامه غذایی روزانه موجب کاهش توانایی بدن برای متابولیسم انرژی و کمبودهای تغذیه ای می شود که در نهایت تضعیف سیستم ایمنی بدن، کاهش کارایی و ابتلا مکرر به بیماری ها و بیشتر شدن روزهای غیبت از کار را به دنبال دارد. از طرفی یک غذای شرکتی مناسب نباید خیلی چرب و سنگین باشد زیرا پرخوری چنین غذاهایی موجب خواب آلودگی و کاهش بهره وری در محیط کار و دانشگاه می شود. بنابراین یک غذای مناسب برای پرسنل و دانشجویان باید از نظر سلامتی و تامین نیازهای مورد نیاز بدن در وضعیت مطلوبی باشد و از تنوع و کیفیت بالایی برخوردار باشد تا بتوانند کارهای روزانه خود را با راندمان بالایی انجام دهند.

محدودیت های تهیه غذای شرکتی و دانشجویی چیست؟

تهیه برنامه غذایی سازمانی مناسب و متنوع که رضایت اعضای مجموعه را به دنبال داشته باشد از مهم ترین دغدغه های همیشگی مدیران و مسئولان قسمت تدارکات است. زیرا معمولا همیشه تعدادی از کارکنان از تنوع کم منوی غذایی و یا کیفیت آن ها اعتراض دارند. در واقع یکی از محدودیت های تهیه غذای دانشجویی و شرکتی نداشتن تنوع بالا است. این موضوع مخصوصا در دانشگاه ها که دانشجویان بسیاری از سراسر ایران با ذائقه های مختلف در آن حضور دارند با نارضایتی بیشتری همراه است. اما در واقعیت نمی توان برای تمامی سلیقه ها منوی غذایی تهیه نمود و تهیه غذاهای آماده و کترینگ های سازمانی یک سری منو غذاهای خاص دارند که باید مسئولین تدارکات از میان آن ها باید سعی کنند بهترین گزینه ها را برای روزهای مختلف هفته انتخاب کنند.

علاوه بر این منوی غذای تکراری نیز یکی از محدودیت های غذاهای شرکتی است که موجب می شود کارکنان و دانشجویان پس از مدتی به روش های جایگزین و خرید غذا از رستوران ها و فست فود های نزدیک مجموعه روی آوند که بی نظمی در سازمان و رفت و آمد متعدد پیک را به دنبال خواهد داشت.

چگونه با استفاده از سامانه تغذیه برنامه غذایی سازمان ها را مدیریت کنیم؟

نحوه پخت و توزیع غذا، مدیریت میزان مواد اولیه، زمان توزیع غذا و تعداد پرسنل مورد نیاز برای پخش غذا از مهم ترین چالش هایی است که مدیران بخش تدارکات سازمان ها با آن مواجه هستند. نداشتن کنترل کافی بر این موارد موجب صرف زمان و هزینه بسیاری خواهد شد و هرگز نمی توان امروزه این پروسه را به خوبی به روش سنتی طی نمود، اما با استفاده از سامانه تغذیه می توان این مشکلات را به راحتی برطرف کرد.

در طراحی سامانه اتوماسیون تغذیه از بروزترین فناوری های ممکن استفاده شده است. از این رو خدمات فوق العاده ای ارائه می دهد که از جمله آنها می توان به نرم افزار رزرو غذا، سیستم انبار رستوران، سیستم آنالیز غذا، سیستم سبد کالا و بن غذا، سیستم قیمت غذا و … اشاره نمود. از این رو سازمان ها به خوبی می توانند با استفاده از این نرم افزار تنظیم برنامه غذایی، تهیه و توزیع  مجموعه خود را مدیریت نمایند. علاوه بر این این سامانه به صورت آنلاین و تحت وب طراحی شده است، از این رو کاربران می توانند به راحتی نسبت به رزرو غذای مد نظر خود اقدام کنند.  در اتوماسیون تغذیه علاوه بر امکانات بی نظیری که برای رزرو و توزیع غذا وجود دارد سیستم های جداگانه ای برای کمک به مسئولان تدارکات در جهت تهیه مواد اولیه ، طبخ غذای با کیفیت و توزیع مناسب غذا در سازمان در نظر گرفته شده است. در ادامه با سه مورد از راهکارهای برای مدیریت بهتر تهیه و توزیع غذا در سازمان آشنا می شوید.

راهکار سیستم انبار مواد اولیه رستوران  ناریجه جهت مدیریت غذاخوری

در سازمان‌ها و شرکت‌هایی که زیرساخت های لازم برای تهیه مواد اولیه و طبخ غذا در سازمان فراهم است برای صرفه جویی در منابع مالی و اطمینان از کیفیت تغذیه کارکنان ، غذای پرسنل در سازمان تهیه و سرو می شود. در این سازمان ها  خرید مواد اولیه و دریافت موجودی انبار به منظور تأمین به موقع مواد اولیه یکی از فاکتورهای مهم برای مدیریت تغذیه در سازمان است،  سیستم انبار مواد اولیه رستوران جهت مدیریت سلف های غذاخوری در سازمان و ادارات طراحی شده و امکانات متنوعی را در این زمینه ارائه می‌دهد. به کمک این نرم افزار امکان استعلام لحظه ای موجودی انبار،  ثبت نقطه سفارش برای مواد اولیه با موجودی کم و محاسبه مواد اولیه مورد نیاز برای هر وعده غذایی وجود دارد. همچنین نرم افزار، قابلیت تعریف سطوح دسترسی مختلف برای چک کردن موجودی انبار و دسترسی به مواد اولیه را دارد. .این سیستم  در کنار سایر سیستم های مدیریت تغذیه برای کنترل و  تامین  تهیه و توزیع غذا در یک سازمان مورد استفاده قرار می گیرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.